Welkom bij WordPress. Dit is je eerste bericht. Bewerk of verwijder het, start dan met schrijven!

Categories:

Tags:

One response

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes!

Omslagafbeelding voor Rechttoe Rechtaan  - Advocaten & bemiddelaars
331
Rechttoe Rechtaan  - Advocaten & bemiddelaars

Rechttoe Rechtaan - Advocaten & bemiddelaars

No nonsense, transparant & hands-on advocaten- en bemiddelingskantoor te Zutendaal waar particulieren én ondernemingen terecht kunnen voor al hun juridische vragen, bekommernissen, problemen en geschillen & dit in een brede waaier aan rechtsmateries.

Vandaag hingen we dit hippe pareltje op in ons kantoor 🤩 helemaal op maat en handgemaakt! 🛠 #rechttoerechtaan #logo #handmade #craftmanship #woodworking ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook

3 months ago

🥳 HET IS ZOVER! 🥳 Vanaf deze week zijn we officieel van start gegaan in Zutendaal! Intussen heeft Interior Construct nog gezorgd voor een mooi bureau, een comfortabele zitbank voor de wachtruimte en de laatste afwerking op het kleinste kamertje 🤩We willen ook nog graag onze aannemer Go Construct Olivier Gouters bedanken voor de fijne samenwerking en het mooie resultaat! 👌 ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
👀 Vandaag gespot in Het Belang van Limburg 👀Wat zijn we blij dat we Yoke van Café De Kleine Hal op juridisch vlak konden begeleiden in deze overname 👏 We wensen Yoke veel succes met haar volgende uitdaging en uiteraard ook heel veel fiets- en wandelplezier! 🚴👉 Hulp nodig bij de overname van een handelszaak of overdracht van aandelen? Contacteer ons via ☎ +32 468 28 11 91 of 📧 info@rechttoerechtaan.be#overnamehandelszaak #goedeafsprakenmakengoedevrienden #advocaat #limburg #zutendaal www.rechttoerechtaan.be ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook

3 months ago

Nu de aannemingswerken van Go Construct Olivier Gouters bijna volledig zijn afgerond is het tijd om zelf de handen uit de mouwen te steken 💪 wat vinden jullie van onze vergaderzaal? 🤩 Wij zijn alvast enthousiast!#advocaat #bemiddelaar #zutendaal #limburgwww.rechttoerechtaan.be ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook