Welkom bij WordPress. Dit is je eerste bericht. Bewerk of verwijder het, start dan met schrijven!

Categories:

Tags:

One response

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes!

Omslagafbeelding voor Rechttoe Rechtaan  - Advocaten & bemiddelaars
346
Rechttoe Rechtaan  - Advocaten & bemiddelaars

Rechttoe Rechtaan - Advocaten & bemiddelaars

No nonsense, transparant & hands-on advocaten- en bemiddelingskantoor te Zutendaal waar particuliere

🤩 GESPOT OP PARC D'ÉTÉ IN ZUTENDAAL 👀 Wij steunen graag dit leuke lokale initiatief van Zmv. De boog moet toch niet altijd gespannen staan... 🎶🍹Wij weten alleszins waar vertoeven dit weekend ☀️ Jullie ook? #supportyourlocals #parcdété #zutendaal ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
💡 Wist je dat... De rechtsbijstandsverzekering van jouw voertuig veel meer dekt dan wat de meeste mensen denken? Evelien legt het uit. Helder en duidelijk. Rechttoe rechtaan. 👇👇👇Toch nog vragen? Contacteer ons via 📧 info@rechttoerechtaan.be of ☎️ +32 468 28 11 91 ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook

3 months ago

🤩 Time flies when you're having fun 🤩 Vandaag exact één jaar geleden zette Mter. Evelien Derwael - zeg maar Evelien - haar handtekening onder de aankoopakte van het huidige kantoor in Zutendaal ✍️We gingen van een casco pand zonder enige voorziening naar een volledig afgewerkt kantoor, waar we sinds 1 maart 2022 officieel van start zijn gegaan 👩‍🎓We kunnen alleen maar dankbaar zijn voor het vertrouwen dat jullie intussen aan ons kantoor hebben gegeven 🙏 Jullie mogen erop rekenen dat wij jullie met onze passie en gedrevenheid steeds op de best mogelijke manier zullen blijven bijstaan 💪 #duizendmaaldank #advocaat #bemiddelaar #rechttoerechtaan #zutendaal #limburg ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
Vandaag hingen we dit hippe pareltje op in ons kantoor 🤩 helemaal op maat en handgemaakt! 🛠#rechttoerechtaan #logo #handmade #craftsmanship #woodworking ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook