Welkom bij WordPress. Dit is je eerste bericht. Bewerk of verwijder het, start dan met schrijven!

Categories:

Tags:

One response

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes!

Omslagafbeelding voor Rechttoe Rechtaan  - Advocaten & bemiddelaars
363
Rechttoe Rechtaan  - Advocaten & bemiddelaars

Rechttoe Rechtaan - Advocaten & bemiddelaars

No nonsense, transparant & hands-on advocaten- en bemiddelingskantoor te Zutendaal waar particulieren Γ©n ondernemingen terecht kunnen voor al hun juridische vragen, bekommernissen, problemen en geschillen & dit in een brede waaier aan rechtsmateries.

🀩 WAT EEN JAAR 🀩 2022 was het jaar waarin het kantoor een vliegende start nam. We willen jullie oprecht bedanken voor het vertrouwen dat jullie in ons hebben gesteld. We wensen jullie een spetterend en gezond 2023! ✨πŸ₯‚ ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
Ho-ho-ho πŸŽ„ ook op kantoor maken we het gezellig 🀩 ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
🀩 GESPOT OP PARC D'Γ‰TΓ‰ IN ZUTENDAAL πŸ‘€ Wij steunen graag dit leuke lokale initiatief van Zmv. De boog moet toch niet altijd gespannen staan... 🎢🍹Wij weten alleszins waar vertoeven dit weekend β˜€οΈ Jullie ook? #supportyourlocals #parcdΓ©tΓ© #zutendaal ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
πŸ’‘ Wist je dat... De rechtsbijstandsverzekering van jouw voertuig veel meer dekt dan wat de meeste mensen denken? Evelien legt het uit. Helder en duidelijk. Rechttoe rechtaan. πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡Toch nog vragen? Contacteer ons via πŸ“§ info@rechttoerechtaan.be of ☎️ +32 468 28 11 91 ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook

2 years ago

🀩 Time flies when you're having fun 🀩 Vandaag exact één jaar geleden zette Mter. Evelien Derwael - zeg maar Evelien - haar handtekening onder de aankoopakte van het huidige kantoor in Zutendaal ✍️We gingen van een casco pand zonder enige voorziening naar een volledig afgewerkt kantoor, waar we sinds 1 maart 2022 officieel van start zijn gegaan πŸ‘©β€πŸŽ“We kunnen alleen maar dankbaar zijn voor het vertrouwen dat jullie intussen aan ons kantoor hebben gegeven πŸ™ Jullie mogen erop rekenen dat wij jullie met onze passie en gedrevenheid steeds op de best mogelijke manier zullen blijven bijstaan πŸ’ͺ #duizendmaaldank #advocaat #bemiddelaar #rechttoerechtaan #zutendaal #Limburg ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook