Wist je dat?

Wij posten regelmatig artikels op onze website met interessante tips en weetjes. We geven hieronder een overzicht van de artikels met een korte intro. De volledige tekst van het artikel kan u lezen door te klikken op "Lees meer..."

Indien u vragen heeft over een bepaald artikel of meer informatie wenst over een van de onderwerpen, kan u ons uiteraard steeds contacteren.

Het kan gebeuren dat de huurder van uw woning komt te overlijden. Dat heeft natuurlijk ook gevolgen voor u als verhuurder.

Wat is het lot van de huurovereenkomst? Wie betaalt de huur? Wie zal het pand ontruimen indien de huur zou worden beëindigd? ...

Wij geven u een duidelijk antwoord.

Mijn aannemer blijft in gebreke. Wat nu?

U bouwt of verbouwt uw droomwoning of een ander onroerend goed en wordt plots geconfronteerd met een aannemer die zijn verplichtingen niet nakomt.

De werken zijn niet correct uitgevoerd of de uitvoering van bepaalde werken blijft maar aanslepen…

Wij vertellen u wat u kan doen.

Een relatiebreuk is natuurlijk nooit een rooskleurig verhaal, zeker niet als er kinderen bij betrokken zijn.

De vraag stelt zich natuurlijk wat er allemaal geregeld moet worden voor de kinderen en op welke manier men dat het beste doet.

Wij sommen alle punten op waarover een regeling moet worden getroffen en geven bij elk punt een kort woordje uitleg.

Gedagvaard voor de politierechtbank.
Wat moet ik doen?

U begaat een verkeersovertreding en enige tijd later overhandigt een deurwaarder u een dagvaarding om te verschijnen voor de politierechtbank.

Wij leggen kort uit wat u best kan doen, waar u zich aan kan verwachten en hoe alles in zijn werk gaat


Een verkeersongeval met materiële schade. Op welke vergoedingen heb ik recht?

Geconfronteerd met een verkeersongeval met materiële schade waarbij de andere partij in fout is?

In dat geval is het belangrijk om te weten op welke vergoedingen u aanspraak kan maken. Sommige verzekeraars bieden soms immers aan om enkel de effectieve voertuigschade te vergoeden, maar in principe heeft u recht op veel meer dan dat.

Benieuwd? Wij leggen het klaar en duidelijk voor u uit.

Volg onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes!

Omslagafbeelding voor Rechttoe Rechtaan  - Advocaten & bemiddelaars
331
Rechttoe Rechtaan  - Advocaten & bemiddelaars

Rechttoe Rechtaan - Advocaten & bemiddelaars

No nonsense, transparant & hands-on advocaten- en bemiddelingskantoor te Zutendaal waar particulieren én ondernemingen terecht kunnen voor al hun juridische vragen, bekommernissen, problemen en geschillen & dit in een brede waaier aan rechtsmateries.

Vandaag hingen we dit hippe pareltje op in ons kantoor 🤩 helemaal op maat en handgemaakt! 🛠 #rechttoerechtaan #logo #handmade #craftmanship #woodworking ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook

3 months ago

🥳 HET IS ZOVER! 🥳 Vanaf deze week zijn we officieel van start gegaan in Zutendaal! Intussen heeft Interior Construct nog gezorgd voor een mooi bureau, een comfortabele zitbank voor de wachtruimte en de laatste afwerking op het kleinste kamertje 🤩We willen ook nog graag onze aannemer Go Construct Olivier Gouters bedanken voor de fijne samenwerking en het mooie resultaat! 👌 ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
👀 Vandaag gespot in Het Belang van Limburg 👀Wat zijn we blij dat we Yoke van Café De Kleine Hal op juridisch vlak konden begeleiden in deze overname 👏 We wensen Yoke veel succes met haar volgende uitdaging en uiteraard ook heel veel fiets- en wandelplezier! 🚴👉 Hulp nodig bij de overname van een handelszaak of overdracht van aandelen? Contacteer ons via ☎ +32 468 28 11 91 of 📧 info@rechttoerechtaan.be#overnamehandelszaak #goedeafsprakenmakengoedevrienden #advocaat #limburg #zutendaal www.rechttoerechtaan.be ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook

3 months ago

Nu de aannemingswerken van Go Construct Olivier Gouters bijna volledig zijn afgerond is het tijd om zelf de handen uit de mouwen te steken 💪 wat vinden jullie van onze vergaderzaal? 🤩 Wij zijn alvast enthousiast!#advocaat #bemiddelaar #zutendaal #limburgwww.rechttoerechtaan.be ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook